31 Mart 2010 Çarşamba

CENNETTEN BİR KÖŞE ''KIYIKÖY''


Kıyıköy İstanbul'a yaklaşık olarak 2-2.5 saat uzaklıkta şirin mi şirin,güzel mi güzel bir yer.Trakya'nıın Karadeniz sahilinde geçimini balıkçılıkla sağlayan bu cennet yörede haftasonlarınızı rahatlıkla geçirebilirsiniz.Eşsiz manzarası karşısında leziz,taptaze balıklarından,deniz ürünlerinden tadabilirsiniz.
Özellikle kalkan ,mezgit ,tekir ve karagöz rağbet gören balıklarından.
Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız ,bol oksijenli Kıyıköy,cennetten bir yer adeta.Gidip görmenizi tavsiye ederim.Zaten bir kez gitseniz başınızı dinlemek istediğinizde sığınacağınız bir liman haline gelecektir.
Bulutlu bir günde yaptığımız Kıyıköy gezisinden kadrajıma yansıyanlar...

30 Mart 2010 Salı

BIDIK... BIDIK....

Merhaba... Ben Bıdık.Prenses Tapşin'in biricik dostu.İki yıl önce 8 Mart'ta tanıştık onunla.O işe gitti mi canım çok sıkılıyor.Bazen yuvamdan çıkıp etrafta şöyle bir geziniyorum.Bobo'yla oynuyoruz.



Prenses,beni severken hep iltifat ediyor.Güzel Bıdık'ım ,diyor bana.Gerçekten o kadar güzel miyim ben ? Aynaya bakıyorum arada.Hımm,gerçekten de güzelim ,diyorum...Tüy dökme mevsimi geldiğinde aynalara küsüyorum ama. :( Saçlarım dökülüyor,sonra Prenses suyuma ilaç koyuyor,saçlarım dökülmüyor.O zaman yine barışıyorum aynamla...




Aynaya bakarken Prenses'in bana öğrettiği kelimeleri de söylüyorum.En çok ''aşkım''kelimesini söylemeyi seviyorum.Bazen o kadar çok konuşuyorum ki ,yorgunluktan Bobo'nun şapkasının üstünde uyuklamaya başlıyorum.





Yuvama gidip azcık şekerleme yapıyorum.Sonra kapı tıkırtısını duyuorum.Yuppii,Prenses'im geldi,diyorum.Başlıyorum konuşmaya...Prenses bana bisküvi veriyor,kıtır kıtır onu yiyorum.Bana gün boyunca neler yaptığını anlatıyor.Sonra hava kararıoo ve benim uykum geldiği için uyuyooom...

27 Mart 2010 Cumartesi

CİCİLERE GEL,CİCİLERE....


Yaza şu kadar ay kaldı,gün kaldı derken kapımızı çalacak inşallah :))Artık kış alışverişine SON...Gelsin tişörtler,etekler,şortlar,elbiseler... Ben de şimdiden başladım hazırlıklara.Gözüme çarpan bir iki parçayı kaptım geldim. Pembe Panter terliğim ve atletim.İkisi pek uyumlu olacağa benziyor.Evde pembiş pembiş dolaşmak için aldım.Üstelik Pembe Panter'in küçüklükten beri hayranıyımdır . :) Terlik twigy ,atlet Bershka Aşağıdaki panterli de Pull and Bear'dan.Düşük omuz olarak da kullanılabiliyor.Siyah parıl parıl pullarla süslenmiş.Sevgili makinemin azizliğine uğradığım için parıltıyı göremiyoruz. :D Taytlarla,dar jeanlerle kullanmayı düşünüyorum. Zürafalı yarım kollu tişört de Bershka'dan.Üzerindeki zımba detayı hoşuma gittiği için aldım.(Her ne kadar fotoğraf da görünmese de kendisi zımbalı ) Sarı bu sezon da moda sanırım.Bu atlet de yırtık ve taş detayları ile hareketlendirilmiş.Özellikle bronz tenle sarıyı çok yakıştırıyorum.

26 Mart 2010 Cuma

PIRLANTA TUTKUSU




Fazla takı kullanmayan ,sıkıntılı bir tipim.Kolye takmayı seviyorum.En sevdiğim kolyelerim de bunlar. Yusufçuk son zamanlarda çok moda.Babamın seçimi,severek kullanıyorum.Babişimi hatırlıyorum her seferinde... Nazar kolyem de ağabeyimin hediyesi.Nazara çok inanıyorum.O yüzden de bu kolyemi sık sık takıyorum. En sondaki çok kibar ,yakut taşı ile bezenmiş kolye iseeeee özel birinden hediyeeee :))

RENK RENK OJELER...

Genelde nar kırmızısı ve pembe tonları favorilerim arasında.Pastel 41 numaralı ojenin kıvamı oldukça iyi.Hızlı da kuruyor.Çok acelem varsa ya da sabirsizlığım üzerimdeyse saç kurutma makinesi ile de kurutabiliyorum. :D Sol baştaki Flormar 002 no'lu oje de nar çiçeği renginde.Üzerimdeki kıyafetin rengi ne olursa olsun hepsi ile uyum sağlayan bir oje.O yüzden en sık kullandığım ojelerden biri. Soldaki oje de yine Flormar.058 numara.Şeker pembesi,çok cici bir rengi var. Bir ara tırnağımdaki duruşlarını da çeker,eklerim. ;)

KENDİMİ ŞIMARTMAYA DEVAM EDİYORUM:CLİNİQUE VÜCUT LOSYONU...




Duş sonrası peeling,kese ile hassaslaşan cildimizi nemlendirmezsek olmaz,öyle değil mi? Hassas bir cildim var.Sürekli de nemlendirmem gerekiyor.Vücut için Clinique'in bu vücut losyonunu kullanıyorum.Pompalı 400 ml'lik ürününü tercih ettim.Pompalı ürünler daha sağlıklı geliyor bana.Her defasında elimizi daldırmadığımız için... Yoğun,kalıcı bir kokusu yok,ama nemlendirmesi oldukça başarılı.100 tl'ye yakın da bir fiyatı var.Tavsiye ederim...

GÜLSUYU ve VAZELİN ,VAZGEÇİLMEZLERİM





Rosense gülsuyunu kullanıyorum.Ne çok kuru,ne de çok yağlı bir cildim var.Rosense'i seçmemin nedeniyse doğal olmasıydı.Tonik yerine kullanıyorum.Bazen de pamuğa döküp göz kapaklarıma yaklaşık olarak 10-15 dakika kompres yapıyorum.Gözaltı morluklarına iyi geldiğini duymuştum . Vazelini de çantamdan eksik etmem.Özellikle kış aylarında kuruyan ve çatlayan dudaklarımın kurtarıcısı olmuştur kendileri . :D Zaman zaman diş fırçası ile dudaklarımı nazikçe fırçalayıp ,üzerine de vazelinimi sürerim.Bu yöntemle dudaklarımın daha sağlıklı ve canlı göründüğünü düşünüyorum.

KOKOŞ TACIM




Her ne kadar uzun süre başımda taşıyamasam da taçlar son zamanlarda tutku haline geldi bende.Keşke başım ağrımasa da ,hiç çıkarmasam onları. Bu tacımı severek kullanıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam indirimli fiyatı 19 tl idi.Renk renk,çeşit çeşit modelleri vardı bu maskeli taçların.

WATSONS SAÇ MASKESİ




Bu aralar saçlarıma ayrı bir özen gösteriyorum. :D Saç maskesi arayışındayken Watsons'ın ballı saç maskesine bir el atayım,dedim.Aslında fiyatının cüzzi bir miktar olması beni başta telaşlandırmadı değil,ama bu ürünü kullandıkça saçlarıma kazandırdığı nem ve yumuşaklık sayesinde tüm ön yargılarım kırıldı.Islak saçınızın suyunu aldıktan sonra yarım avuç kadar alıp saçınıza güzelce yedirin.Ben 5-10 dakika kadar bekledikten sonra saçımı duruluyorum ve sonuç...Ta...ta ...taa ...tammmmm :D Çıtır çıtır ,kurumuş saçlara elveda, Yumşacık saçlara merhaba ...

BABE ANTI-HAIR LOSS ŞAMPUAN




 Yeni bir şampuan arayışındayken Babe'i buldum.Saçlarımda yoğun bir dökülme vardı.Yaklaşık olarak 1 aydır bu şampuanı kullanıyorum.Saçlarımdaki dökülme gözle görülür şekilde azaldı.Saçı yeniden canlandırdığı ve onardığı da yazıyor üzerinde.Saç uzamasını da hızlandırdığı yazılmış,ne derece doğru yorum yapamayacağım,çünkü saçlarım normalde de çok çabuk uzuyor,ben istemesem de . :))

TBS ARINDIRICI YEŞİL EL PEELİNG ELDİVENLERİ



Vücut peelingini bu eldiven yardımı ile uyguluyorum.Cildi tahriş etmeden ,canlandıran bir temizlik sağlıyor.Vücudunuzu peeling ile şımartmaya karar verdiyseniz bu eldivenden hemen bir tane kapsanız hiç de fena olmaz . :))

ZEYTİNYAĞLI SABUN MUCİZESİ




Zeytinyağlı sabun fikri başlangıçta cazip gelmemişti bana.Duş jelleri varken sabun da neyin nesiydi?Birgün bir kalıp zeytinyağlı sabun aldım.Vücut peelinginin ardında,zeytinyağlı sabun ile cildimi şımarttım.Banyo sonrası cildim o kadar güzel ve yumşak olmuştu ki,bu etki bir sonraki duşa kadar devam etti.Gel zaman,git zaman zeytinyağlı sabun benim favorim oldu.Cildim adeta nefes alıyor o günden beri.