19 Nisan 2010 Pazartesi

SATSUMA BODY POLISH



Son birkaç gündür çok keyifsizim. :( Benim için çok değerli olan bir şeyi kaybettim.
:(
Eşyalarımın kıymetini bilir ,gözüm gibi bakarım onlara oysa ki...Umarım bir yerlerden çıkar da mutlu olurum. ://  Migreni tutunca insanın ne yaptığını bilmiyor .  :((( Neyse bu kadar keder,kasvet yeter.Bugünkü ürünümüz aşağıda sabırsızlıkla bizi bekliyor.





The body shop'un Satsuma vücut peelingini uzun süredir kullanıyorum.Hassas bir cildim var.Bu ürün o kadar nazik ki , cildimde kızarıklık dahi olmuyor.İçeriğindeki ezilmiş ceviz kabukları,loofah tanecikleri ve bal ile narin bir arındırma sağlıyor.Cildimin ferahladığını hissediyorum her uygulamadan sonra.Haftada abartıp 2-3 kez kullandığım oluyor.Aslında abarttığım söylenemez ,çünkü bu ürünü her gün kullanabilirsiniz.Kokusu da çok güzel,hafif,meyva kokulu.İnsanın yiyesi gelmiyor değil. :)


 Bu peelingi önceki postlarımda bahsettiğim The Body Shop'un arındırıcı yeşil el peeling eldiveni ile uyguluyorum.İkisi bir araya gelince yumşacık,canlı,nefes alan bir cilde kavuşuyorum.  ;)






Siz de vücut bakımına önem veriyorsanız kendi cilt tipinize uygun bir vücut peelingi edinmelisiniz.Başlangıçta ne gereği var ,diyordum,ama alıp kullanmaya başladıktan sonra bırakamaz oldum.Fazlasıyla gerekliymiş de haberim yokmuş .

;)





3 yorum:

nily21 dedi ki...

bayılıyorum BodyShop'un mis kokulu ürünlerine
www.trendyandfriendly.blogspot.com

Adsız dedi ki...

süper bu eldiven göründüğünden daha iii..bunun uzun bez şeklinde olanlar daha da ii ....

Peritozu dedi ki...

Evimden hic eksik etmedigim Mangolusuna bayildigim biricik kremlerim :)