8 Nisan 2010 Perşembe

SÜNGER BOB BANYOMDA :pP

Sünger Bob 'u çoğunuz bilirsiniz.Çizgi film kahramanı ,sıkı takipçisiyimdir.Kendisini anmışken bir fotoğrafını da eklemezsek olmaz , değil mi ? :))







Geçenlerde kese almak için Watsons'a girdim ,sünger alıp çıktım. Şöyle anneanne keseleri vardır ya ,onlardan arıyorum,bulamadım bir türlü.Süngerler gözüme ilişti.Doğal deniz süngeri diyordu ,işte o an yukarıdaki '' şirinlik '' geldi aklıma.Doğal bir süngeri daha sağlıklı olsa dahi kullanmak isteyemezdim ,bu denizin altındaki milyonlarca Sünger Bob'a haksızlık olurdu. :(( Her ne kadar ''doğal ''ürünlerin peşinde olsam da... Ürünü incelediğimde ve fiyatına baktığımda onun gerçek sünger olmadığını anladım elbette . ;) Artık onu gönül rahatlığıyla alıp deneyebilirdim. :D








Doğal deniz süngerleri ciltteki ölü derilerin atılmasını sağlar.Cildi nemli tutar,ferahlık verir.Metabolizmayı yeniler.Vücutta zararlı bakterilerin barınmasını engelleyerek hijyen sağlar.


Benim süngerim doğal olmasa da banyo sırasında yumuşacık dokusu ile hassas olan cildimi tahriş etmeden sabunlanmamı sağlıyor.Herhangi bir zararını görmedim şu ana kadar.Yuvarlak hareketlerle masaj yaparak uygulandığında kan dolaşımını da hızlandırıyor.


İlk olarak ılık suda ıslatıyorum.Sonra sabun ya da duş jelini döküp köpürtüyorum.Yumuşacık oluyor.Kullandıktan sonra da durulayıp ,kendi kendine kuruması için bırakıyorum.




2 yorum:

Unknown dedi ki...

başlığı görünce sunger bop formunda zannettim:))

PrenSes TaPŞİN dedi ki...

Ah,ah!..Keşke . :D