27 Nisan 2010 Salı

YAŞLANMAK İSTEMİYORUM (:



Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır,ama gençlik gibisi de yoktur . :)) Baktım tüm arkadaşlarım 4-5 yıldır kırışık önleyici kremler kullanıyorlar.Bende ''tık '' yok.İnsan azcık cildine yatırım yapar ,değil mi ? Son zamanlarda cilt bakımına yöneldiğim inkar edilemez tabiki. Bloğum bunun en güzel kanıtı . :)))

Geçen haftaki TBS 'nin E vitaminli serisindeki 2 al bir ödeden faydalanarak nem maskesi almıştım.Önceki postumda görebilirsiniz.Onun yanında da aynı serinin E vitaminli göz kremini aldım.Fİyatları da aynıymış. :pP 29 tl 'ye hem maskeyi,hem de bu göz kremini kaptım.Bu krem için yorum yapabilmek için sanırım en az 2 aya ihtiyacım var.Göz çevremde derin kırışıklıklar yok.Çok yakından bakılırsa birkaç tane incecik çizgi var. :) Ben yine de kullanmak istiyorum.Bu sürdüğümüz kremlerin ilerisi için yatırım olduğunu düşünüyorum.Bilmem doğru düşünüyor muyum? :))








Bu krem tüm cilt tipleri için uygundur.İnce çizgilerin,şişliklerin ve halkaların görünümünü azaltmaya yardımcı olduğu söylenmiş.Test edip göreceğiz .:)
Antioksidan E vitamini ve Shea yağı içeriyor.Cildi düzenleyip,çevresel faktörlerin olumsuz etkilerine karşı koruduğu söyleniyor.İşe yarar mı ,yaramaz mı şu an için bilinmez,ama en azından göz çevremizi nemlemdireceğimiz kesin. ;)


Kremi uygularken Bihter gibi 'pıt pıt' yapıyorum parmaklarımla.Kremlerin masajla daha da etkili olduğunu düşünüyorum.Unutmadan bu önemli noktayı ekleyeyim ,dedim. ;)

 

9 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

Aynısından geçen gün bende aldım,body shop 2 al 1 öde hepimize yaradı :) bende e vitaminli göz çevresi kremi ve gece kremi aldım.Gece kremini alınca göz çevresi bedavaya geldi.Şu an gece kreminden çok memnunum 4-5 gündür kullanıyorum sabah cildim pamuk gibi.Göz çevresi için çok çok etkisini göremedim.Bende bu konuda post yazmak için beklemedeyim.Maskenin postunu okudum,ondanda almaya karar verdim.Teşkler.paylaşımın için :)

kozmetikperisi dedi ki...

aaa söylemeyi unuttum,ukraynalı bir cilt bakım uzmanı tanıdık göz çevresi kremlerini gözün dış kısmına 8 çizerek sür demişti bi dene bak gerçekten etkili.

PrenSes TaPŞİN dedi ki...

Peri'cim güle gğle kullan sen de.Bu indirimler iyi oluyor gerçekten :))
Ben de netten göz çevresi kremi nasıl sürülür ?diye araştırma yaptım.Bir sürü şey anlatılmış kafam karıştı. :D 8 derken,göz pınarından ,kaz ayaklarına doğru 8 mi? :))

kozmetikperisi dedi ki...

parmak ucun kaşına doğru bakacak,yukardan aşağı yani kaz ayağı kısmına dik bir 8 çizerek sür demişti.

PrenSes TaPŞİN dedi ki...

Anladım canım,teşekkür ederim.Bir de öyle deneyeyim.:D

nily21 dedi ki...

TBS göz kremin ben kullandım ve gayet memnun kalmıştım. Gayet güzel nemlendiriyor göz çevresini.

PrenSes TaPŞİN dedi ki...

çok sevindim Nilgün :)) İşe yaradığını duyunca aldığıma pişman olmuyorum . ;)

pelininstyle dedi ki...

Bihter gibi lafina bayildim yalniz:)
Bu kremi ben de kullaniyorum cok iyi gercekten

Duygu Fedakar dedi ki...

amann boşverin her yaşın ayrı bir güzelligi vardır.